top of page

Візит до США

Продовжуємо ділитись чудовими новинами з «Українського тижня», що триває у Вашингтоні.

Команда КШДУ взяла участь в експертній дискусії на тему міжнародної безпеки й сучасних викликів, можливість якої створив наш партнер - Павло Унгурян, голова організаційного комітету "Ukraine week in DC".

Активну участь в обговоренні брали: Курт Волкер - (дипломат, спеціальний представник США з питань України (2017-2019) та співзасновник Американ Юніверсіті Київ), Лі-Ян-Гу - колишній Посол Республіки Корея в Україні, Jaewon Peter Chun - Президент World smart cities, Володимир Єльченко - колишній Посол України в США, Посол України в рф та Голова Постійного представництва України при ООН, Пьотр Кульпа - Ментор програми «Школа міністрів» КШДУ та колишній Міністр праці Польщі.

Було висловлено чимало думок щодо українсько-американських відносин та майбутнього України, говорили про те, як ми повинні діяти всередині країни та яка світова підтримка буде вагомою для України й про перспективу побудови фундаменту зі спільних цінностей між демократичними державами.

Пьотр Кульпа розповів про велике значення для України підтримки Польщі й нагадав США про уроки історії, навівши приклади наслідків для цивілізованого світу, у разі якщо США припинить допомогу Україні.

Почуте та побачене нами зміцнює віру у світле майбутнє.

Цінним є факт того, що незалежно від партійного поділу, американські парламентарії спільно наголошують на важливості підтримки України й усвідомлюють, що безпека та стабільність Сполучених Штатів Америки є залежною від ситуації в Чорноморському регіоні.



bottom of page