top of page

Зустріч-розмова з Павлом Маковим




27 січня в стінах КШДУ відбулась розмова з українським митцем - Павлом Маковим.

Велику подяку висловлюємо нашим друзям, партнерам Cowo.guru - середовище мислення й Andrii Melnyk за організацію та реалізацію важливої події й за те, що поділяєте глибокосяжні проєкти з нами і обрали для проведення заходу нашу школу.

Академік Національної академії мистецтв і лауреат Шевченківської премії, чиї роботи майорять в найкращих музеях світу – від Victoria and Albert Museum в Лондоні до нью-йоркського The Metropolitan Museum, провів власний МК на тему мобілізації культури в Україні.

Розмовляли про переклад книг, про поетів на фронті, про памʼятник "Родіна Мать" та нові памʼятники, про підтримку митців й важливість участі держави в реалізації великих проєктів.

Пишаємось Павлом Маковим! Дякуємо за сенси, за віру, за обличчя України в вашому таланті та людській гідності, за мистецтво яке говорить так гучно і глибоко.

«Україна має трьох головних ворогів: росію - зовнішнього ворога, пʼяту колону - внутрішнього. І третій ворог - провінційність. Найбільша хиба провінційності — недовіра і неповага до себе, невміння цінувати своє» - Павло Маков.

Цінуймо й розвиваймо своє, нам є ким пишатись, за що боротись і є з ким жити наше прекрасне життя.

bottom of page